Joyful Education

Frejgatan 61A

We believe each child is a unique individual who needs a secure, caring and stimulating atmosphere in which to grow and mature emotionally, intellectually, spiritually, physically and socially.

Norrmalm

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Joyful Education arbetar utifrån ett flerspråkigt förhållningssätt där varje klassrum har tillgång till en engelsktalande pedagog samt en svensktalande pedagog. Våra pedagoger talar även flera andra språk. Joyful Education följer Läroplanen för Förskolan och har även en kristen profil. Alla barn är välkomna till vår förskola.

Joyful Education works in a multilingual approach where each classroom has access to a Swedish and English speaking Teacher. Our teachers also speaks other mother tongues fluently. Joyful Education follows the Swedish National Curriculum for Preschools and we have a Christian Profile. All children are welcome to join our preschool.

Vi har en utegård i anslutning till förskolans lokaler. Utegården inbjuder till fri lek, roll lek, motorisk träning och även lugnare aktiviteter. Lokalerna är väl anpassade för att utveckla barnen i en pedagogiskt inspirerande miljö.

We have a private playground outside the premises of the preschool. It invites the children to free play, role play, physical training and development and calmer activities. The premises is educative and located 2 minutes walk from Odenplan Underground Station.

Förskolan har catering och arbetar för ett högt ekologisk mat- och fruktinköp.

The preschool serves a hot lunch meal each day from a catering company and strives to provide as much organic food and fruits as possible.

We believe in a world where every child has not only the right to education but are each taught from a young age about emotional intelligence. We see the importance in creating a future where compassion and love for one another is highly regarded and strive to help achieve this by providing well-rounded education for the children at Joyful Education.