Förskolan Lillskogen

Lillhagsvägen 32-34

Välkommen till Lillskogen! Vår förskola ligger i Hagsätra nära Älvsjöbadet. Förskolan ingår i enheten Hagsätra förskolor. Övriga förskolor i enheten är Snesen, Skogsstjärnan, Paletten och Kosmos. Alla förskolor ligger nära skog och natur.

Enskede-Årsta-Vantör
4,5

Uppgift saknas

Vi vill att barnen skall se tillbaka på sin förskoletid med glädje. Vi arbetar mycket med språk, sång, musik, matematik, naturvetenskap, teknik och IKT på vår förskola, även utevistelse ser vi som ett viktigt inslag i vår verksamhet.

Vår förskola ligger i Hagsätra nära Älvsjöbadet.

Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning satsar på bra mat och goda måltidsvanor inom våra förskolor då vi vet att det främjar en hälsosam och positiv hälsoutveckling för barnen.

Vi är måna om att skapa en god dialog med dig som förälder. Vi arbetar modermålsbefrämjande och utgår ifrån Språkprogram för förskolorna i Enskede-Årsta-Vantör.