Illustration - barn påväg till förskola

Albetol

Grimstagatan 83, Vällingby

Vi har fyra avdelningar, två stycken sammanhängande avdelningar på en adress och två separata avdelningar med egna adresser. Särskilt stor vikt lägger vi ner på språkinlärning, Svenska och Hemspråk, samt lek och utevistelse.

Hässelby-Vällingby
5,4

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Vi arbetar med språkinriktning.

Alla avdelningar har egna väl utrustade gårdar med olika lekredskap såsom bland annat gungor, klätterställningar och cyklar. Alla avdelningar har nära till fina naturområden, skogen och stora allmänna lekparker.

Vi har Halal-inriktning på kosten. För övrigt serveras frukost, lunch och mellanmål utifrån årstidernas utbud av frukt, grönsaker och annan mat.

Vi uppnår läroplanens mål genom att arbeta i projektform där barnens intresse och idéer omhändertas. Vår vision är att varje barn skall som lämnar oss skall ha beredskap för vidare kunskapsinhämtande och ha verktyg för det som livet kommer att medföra i glädje och sorg.

Särskilt stöd och behov

Om något barn av någon anledning har behov av stöd, så tillgodoser vi det efter bästa förmåga.

Förskolan tillhandahåller datorer och surfplattor till avdelningarna.