Älvkvarnsvägen

Älvkvarnsvägen 132

Spånga-Tensta

Solhems förskolor erbjuder ditt barn trygghet, lek och lärande. Vi arbetar för att varje barn utvecklar öppenhet, respekt, ansvar och social kompetens. Älvkvarnsvägen ligger i ett naturskönt område med stora fält och fornminnen runt knuten.

4,3

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Förskolan har en avdelning med en gård som inbjuder till lek och experiment. Gården är lummig och grön.

Förskolan har ingen egen kock utan får maten levererad från förskolan på Salagatan 44. Maten är god och näringsriktig.

Solhems förskoleenhet avser erbjuda förutsättningar för utveckling och lärande för alla barn som deltar i verksamheten. Det interkulturella förhållningssättet ska genomsyra verksamheten och skapa förutsättningar för barn oavsett bakgrund, att delta i likvärdig förskoleverksamhet samt samverka och på så sätt berika varandras uppväxt. Vi strävar efter ett förtroendefullt samarbete med vårdnadshavare. Vårdnadshavare ska informeras om verksamhetens mål och syfte samt ges möjlighet till inflytande.