Läshörna med fåtöljer och böcker.

Förskolan Bubblan

Fleminggatan 103

Kungsholmen

Vår vision är att vara den lilla personliga förskolan som bedrivs med värme och stort engagemang. En liten verksamhet med få och nära relationer och en hög pedagogisk kvalitet.

5,4

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen

Verksamheten genomsyras av en tilltro till barnets förmåga och allas lika värde. Där barnen får upptäcka, utforska och vara nyfikna på sin omvärld. Med tillåtande pedagoger och berikande och spännande miljö där barnens intressen och behov står i centrum. Hos oss ges du som förälder en stor möjlighet till inblick i ditt barns vardag på Förskolan. Vi erbjuder ett öppet och varmt klimat för alla föräldrar, barn och pedagoger.

Vår pedagogiska verksamhet sker såväl inomhus som utomhus.bibliotek, ateljé, vilorum, rum för rytmik och rörelse, bostad (hemmet), vattenexperiment med mera. Då Bubblan saknar egen innergård så kommer alla barn dagligen att få gå på utflykt i de fina parkerna i närområdet. Även besök på museum, teater och parker med djur sker regelbundet.

På Bubblan lagar vi vår egen mat med ekologiska och närodlade varor.

Vi skapar miljöer som utmanar och lockar till lek och lärande och där läroplanens olika delar får utrymme och är synliga.Vi erbjuder en traditionell förskoleverksamhet där vi tar intryck och inspireras av olika pedagogiska filosofier och teorier. Vi arbetar för en jämställd förskola där olikheter berikar vår verksamhet och ses som en tillgång. Med ett förhållningssätt som ska gynna alla oavsett biologiskt kön, personliga egenskaper och förutsättningar.

Bubblan ligger centralt på Kungsholmen med närhet till parker, grönområden och även stadens kulturutbud som vi ofta och regelbundet tar del av tillsammans med barnen.