Förskolan Hjalmar

HjalmarSöderbergsväg 14D

Kungsholmen

Förskolan Hjalmar ligger i Kristineberg i trevliga lokaler och med stor härlig innergård. På förskolan finns plats för 45 barn i tre olika åldersgrupper.

• Ledarhund välkommen Ledarhund välkommen
  • Tillgänglig hiss Tillgänglig hiss
  • Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Vi har en hälsoprofil

Förskolan Hjalmar ligger på nedre botten i ett trevligt äldre hyreshus. Vi har tre stora avdelningar som är åldersanpassade. Vi har en stor gård i anslutning till förskolan som är vår egen under förskolans öppettider.

Vi får mat från en förskola i vårt område. Maten är lagad av en utbildad kock. Vår målsättning med vår mat är att så mycket som möjligt är ekologiskt.

På förskolan Hjalmar jobbar vi utifrån våra styrdokument som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi observerar och dokumenterar kontinuerligt för att hela tiden se att vi är på väg åt rätt håll. Pedagogerna jobbar hela tiden med vårt Systematiska kvalitetsarbete där vi har våra planeringar och utvärderingar.