Illustration - barn påväg till förskolan

Ryttis

Ryttmästarvägen 140

Hässelby-Vällingby

Ryttis är en Förskola med tre avdelningar, tryggt orienterad till Vinsta, en stadsdel mellan Vällingby Centrum och Spånga Centrum.

• Tydlig skyltning Tydlig skyltning

Vår inriktning är Natur och vi prioriterar verksamhet i utemiljö.

Förskolans läge borgar för en trygg miljö och den kuperade utomhusmiljön ger barnen en bra möjlighet att utveckla grov- och finmotoriken.

Ryttis har ingen egen matproduktion utan använder sig av ett Cateringkoncept. Ryttis serverar enbart ekologisk och närproducerad KRAV-märkt mat till barnen. Lunch serveras ca 11.15 och mellanmål c:a 14.15. Veckans matsedel finner Du på Tallens och Kottens anslagstavlor och på vår hemsida (www.ryttis.se).

Våra mål är att förbereda och utveckla barnen för skolan, samhället och den sociala miljön.