Grafisk illustration på förskola

Sandhamn

Sandhamnsgatan 4

Östermalm

Tillsammans skapar vi en välkomnande pedagogisk atmosfär, en lärande organisation och en reflekterande kultur med fokus på barnens hållbara och livslånga lärande. Vi arbetar med Grön Flagg som utgångspunkt i lärandet för hållbar utveckling.

• Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga Parkering för dig med nedsatt rörelseförmåga

Förskolan bedriver en utforskande och kreativ verksamhet med fokus på lek och lärande med ett välkomnande förhållningssätt. Vi arbetar med barnens närmiljö som ett gemensamt tema utifrån vårt arbete med Grön Flagg.

Förskolan Sandhamn är en av åtta förskolor som tillhör Gärdets förskolor. Förskolan ligger i bottenplanen av Rio vård- och omsorgsboende på Sandhamnsgatan 4 och med egen gård. Vi utforskar närområdet och Gärdets stora grönområden som ligger nära.

Sandhamn har ett mottagningskök. Maten som serveras är lagad från grunden med hög andel ekologiska råvaror av vår kock som arbetar på förskolan Tegeludden.

Undersökandet är lustfyllt och utgår från barnens tankar, idéer och engagemang. Barnens utveckling och lärande synliggörs och följs upp genom pedagogisk dokumentation.